75 50 29 00

Skal du have nyt gulv på kontoret, i receptionen eller et andet sted i virksomheden? Et laminatgulv er en fantastisk løsning i mange forskellige rum i virksomheden. Det giver et helt særligt look, der gør det behageligt for medarbejdere, gæster, kunder og samarbejdspartnere at træde ind i rummet.

Det store spørgsmål er blot, hvilket laminatgulv der er bedst, og hvad du egentlig bør vælge? Her i indlægget guider vi dig til, hvordan du finder det bedste laminatgulv til din virksomhed. Læs med, og bliv inspireret.

studie-laminatgulv

Hvad er et laminatgulv?

Inden vi kommer alt for godt i gang med vores guide, vil vi lige præcisere, hvad et laminatgulv er for noget. Ved at have helt styr på, hvad det er for en type gulv, vi taler om, kan du lettere vurdere, om det er et laminatgulv, du har brug for.

Et laminatgulv består af flere lag. Det nederste lag består af en fiberplade, der har en høj tæthed. På denne fiberplade er der et lag papir. Det er det papir, der giver laminatgulvet et bestemt mønster.

Til det øverste lag benytter man ofte aluminiumoxid. Det fungerer som et slidlag. Dette slidlag giver laminatgulvet en masse gode egenskaber. Det gør det både holdbart og slidstærkt. Derudover er det virkelig nemt at vedligeholde og gøre rent.

Et laminatgulv kan være en rigtig god løsning på et kontor. Er du i tvivl, om det skal være et laminatgulv, kan du finde andre typer gulve til virksomheden her.

Hvilket laminatgulv er bedst?

Hvilket laminatgulv der er bedst, afhænger af, hvad der er vigtigst for dig. Alt efter om det er prisen eller kvaliteten, der er vigtigst, er der stor forskel på, hvilket laminatgulv der passer bedst til din virksomhed.

En af de førende producenter inden for laminatgulve er Pergo. Vil du være sikker på at få høj kvalitet, er det et godt sted at starte. Det er nemlig Pergo, der har opfundet laminatgulvet i tidernes morgen. De har derfor helt styr på, hvordan man fremstiller et godt laminatgulv. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger et laminatgulv fra Pergo.

Vælg det bedste laminatgulv med udgangspunkt i virksomhedens indretning

Når du skal vælge et laminatgulv, er det ikke kun producenten, du skal kigge på. Du skal selvfølgelig også tage stilling til, hvordan det skal se ud.

For at finde det bedste laminatgulv til lige præcis din virksomhed, er det en god idé at tage udgangspunkt i din virksomheds indretning. Det kan være, I har bestemte farvetemaer i virksomheden. Her skal laminatgulvet selvfølgelig passe til disse farver.

Derudover skal du også tænke over, om dit nye laminatgulv passer til de andre typer gulve, du eventuelt har i virksomheden. Gulvene behøver ikke nødvendigvis have den samme farvenuance. Det skal blot passe sammen, så det ikke ser underligt ud. Det kan nemlig give din kunde eller gæst et dårligt indtryk, hvis gulvene ikke matcher.

Overlad derfor intet til tilfældighederne, når du skal finde dit nye laminatgulv til virksomheden.

Er du i tvivl om, hvilket laminatgulv du skal vælge, står vi altid til rådighed. Vi kan hjælpe med inspiration og gode råd til dit valg af laminatgulv – eller andre typer gulve for den sags skyld. Kontakt os på telefon 75 50 29 00, eller skriv en mail til a10@a10.dk.