75 50 29 00

Er du på udkig efter den rette type gulv til fitnesscenteret eller måske til et enkelt træningslokale? Så er et gummigulv et rigtig godt valg. Bliv klogere på fordelene ved gummigulve her

Et gummigulv er en stærk og modstandsdygtig gulvbelægning, der samtidig er et meget behageligt underlag, som skåner bevægelsesapparatet i forbindelse med træningsøvelser. I dette indlæg har vi samlet fem fordele ved at vælge gummigulve til fitness-rummet.

Nora gummigulv

1) Et behageligt underlag

En af de vigtigste fordele ved gummigulve er, at det er et yderst behageligt underlag, hvilket er en vigtig egenskab i fitnesscentre, sportshaller og andre træningslokaler. Uanset hvilke træningsøvelser man laver, skal gulvbelægningen sikre komfort, så man får de bedste forudsætninger for god træning. Gulvets blødhed betyder, at risikoen for ubehag, smerter og skader bliver minimeret.

2) Let at rengøre

Det er altid en fordel, når en gulvbelægning er let at rengøre og vedligeholde. Men det er især vigtigt i lokaler med masser af aktivitet som fitness-rum eksempelvis. Til den daglige rengøring kan gummigulvet nemt støvsuges eller tørmoppes for at fjerne snavs og støv, hvorefter man kan vaske det med en microfibermoppe med vand og neutral sæbe.

3) Lang levetid

Et gummigulv har desuden typisk en meget lang levetid. Det skyldes gulvets meget høje slidstyrke og holdbarhed. Gummigulvet kan typisk holde i rigtig mange år, selvom det løbende bliver udsat for tunge genstande og meget trafik, når personer går, hopper og løber hen over overfladen. Derfor er det et oplagt valg til fitness-rummet, der kræver et gulv, som kan tåle en masse slid, uden at det bliver synligt.

4) Robust og skridsikkert

Udover egenskaber som høj slidstyrke og holdbarhed er et gummigulv også yderst robust og skridsikkert. Det sikrer gode muligheder for sikker bevægelse, selv når sved og vand kan gøre gulvet glattere i forbindelse med træning. På den måde kan fitness-rummets besøgende trygt løbe og hoppe rundt, uden at være bange for at glide og komme til skade.

5) Nem tilpasning

Når det kommer til gummigulve, er der også masser af muligheder i forhold til farver og mønstre. Det giver mulighed for nemt at tilpasse gulvbelægningen til resten af fitnesscenterets udseende. Derudover muliggør det også en simpel inddeling af forskellige områder i lokalet, så man giver plads til forskellige træningsøvelser, og gør det nemt for de besøgende, så de ved, hvor de skal gå hen.

Er du interesseret i at vide mere om gummigulve, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt gummigulv til fitness-rummet? Så kontakt gerne A10 her. Vi står klar til at finde den rette løsning for dig.