75 50 29 00

At vælge de rette hoteltæpper er bestemt ikke noget let valg. Selv den mindste detalje spiller ind i den oplevelse, gæsterne får, og du bør derfor grundigt overveje, hvilke tæpper der kan få det helt rette udtryk frem

Når det kommer til at finde de rette tæpper til et hotel, gælder det om at vælge ud fra flere vigtige egenskaber. Tæpperne skal være flotte og passe godt ind i resten af hotellets design, de skal være af en god kvalitet og behagelige at bevæge sig rundt på, og så skal de naturligvis være lette at rengøre.

Designet spiller en vigtig rolle

Selve udseendet, stilen og kvaliteten har naturligvis en rigtig stor betydning for hele udtrykket. Derfor er det først og fremmest vigtigt at finde nogle hoteltæpper i de helt rette farver og eventuelle mønstrer, der passer perfekt ind i den designstil, hotellet er bygget op om. Sørg for, at der er en rød tråd gennem hele designet, så der ikke er noget, der stikker ud og giver gæsterne et forvirrende og rodet indtryk, når de kommer ind på hotellet.

Det helt store mål må helt sikkert være at få sine gæster til at føle sig hjemme og opleve omgivelserne som værende afslappende og behagelige at befinde sig i. Derfor bør indretningen på hotellet både være flot og praktisk. Når gæsterne kommer på hotellet – uanset om det er ind af hovedindgangen, eller når de træder ind på deres værelse for første gang – skal de tænke, at der er flot, hyggeligt og behageligt at være. Derfor skal alt fra sengene til gulvtæpperne være flotte, komfortable og ikke mindst rene.

Gå efter en god kvalitet

Udover at det er vigtigt, at hotellets gulvtæpper er behagelige for gæsterne at gå rundt på, skal de også være praktiske. De har blandt andet den fordel, at de virker lyddæmpende, så gæsterne ikke forstyrrer hinanden, når de går rundt på gulvene. Derudover er det også vigtigt, at de er fremstillet af materialer af høj kvalitet, så de kan forblive flotte selv efter mange års brug.

Hver eneste dag er der rigtig mange mennesker, som går rundt på hotellet med både spidse stiletter og beskidte vinterstøvler, og det skal hotellets tæpper selvfølgelig kunne holde til. De skal også kunne holde til en masse slid med kufferter, der bliver trukket hen over det, og den risiko der er, for at gæsterne kommer til at spilde kaffe eller lignende ned på værelsets gulvtæppe. Men den gode kvalitet skal ikke kun sikre et slidstærkt og flot gulvtæppe – den skal i den grad også sikre en blød og behagelig overflade, så gæsterne kan gå rundt uden sko og føle sig hjemme.

Husk rengøringsvenligheden

For at hotellets gæster kan få et rigtig godt indtryk og en behagelig oplevelse, så de har lyst til at komme igen, er hygiejnen yderst vigtig. Der er ikke noget værre for en hotelgæst at skulle opholde sig på et hotel, der er støvet og beskidt, og netop her spiller tæpperne en vigtig rolle. Der er ingen tvivl om, at gulvtæpper, især på et hotel, hurtigt kan blive snavsede og slidte at se på, og det vil naturligvis påvirke gæsternes oplevelse. Derfor er det vigtigt at vælge nogle hoteltæpper af en yderst slidstærk kvalitet, der er lette at rengøre.

Rengøringsvenlige gulvtæpper er både noget, som personalet og alle gæsterne vil sætte stor pris på. Det hjælper personalet og letter deres hverdag rigtig meget, mens gæsterne altid vil opleve hele hotellet og specielt værelserne fine og rene og dermed behagelige at opholde sig i.

Når du skal finde de helt rette hoteltæpper, bør du derfor altid fokusere på designet, kvaliteten og rengøringsvenligheden, så du er sikret den bedste løsning, der får hotellet til at fremstå på bedste vis.