75 50 29 00

Trænger kontoret til nye gulve, eller har de eksisterende gulve brug for lidt pleje? Med den rette gulvbeskyttelse kan du få kontorgulvet til at fremstå pænt hele tiden på trods af det store slid

Gulvene på et kontor bliver udsat for rigtig meget slid hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at beskytte og behandle det godt helt fra starten for at undgå, at gulvet bliver ridset og slidt at se på. Vi giver dig her nogle effektive og simple tips til gulvbeskyttelse, så du kan holde kontorgulvet pænt i mange år frem.

Beskyt gulvet mod diverse møbler

En af grundene til, at kontorgulve nemt kan blive ridset og slidte at se på, er, at kontormøblerne bliver trukket frem og tilbage henover gulvet. Det er især kontorstole, der er skyld i, at gulvene bliver ridset, og hvis det er et trægulv, er det særligt vigtigt at beskytte det mod slid fra diverse møbler.

Med et trægulv vil man hurtigt kunne se ridserne, hvis gulvet ikke er behandlet ordentligt. Samtidig er det dog også et meget populært valg til kontoret, da det er en flot gulvtype, og med den rette gulvbeskyttelse forbliver det flot i mange år.

Den bedste måde at beskytte gulvet mod slid fra kontorstole og andre møbler, er ved at bruge underlag i form af en beskyttelsesmåtte, du kan placere under kontorstolen. Ved andre stole og borde kan du beskytte mod ridser ved at sætte beskyttelsesdupper under benene.

Pleje og rengøring af kontorgulve

Gulve, der bliver udsat for meget slid hver dag, kræver kontinuerlig rengøring og pleje. Den rette rengøring og pleje afhænger naturligvis af, hvilket gulv der er på kontoret. Vi har derfor samlet nogle gode råd til pleje og beskyttelse af forskellige gulvtyper:

1) Brug trærens til trægulve
For at sikre god gulvbeskyttelse af trægulve skal du sørge for, at gulvet bliver vasket regelmæssigt med trærens. Trærens fjerner både snavs og sæberester fra overfladen, hvilket sikrer et flot resultat.

2) Undgå brun sæbe på lakerede gulve
Brun sæbe har en høj pH-værdi, hvilket betyder, at den langsomt vil nedbryde lakken på gulvet. Det resulterer i, at gulvets beskyttende overfladebehandling bliver ødelagt.

3) Vinyl- og laminatpleje beskytter godt
Vinyl- og laminatpleje sikrer både en beskyttende hinde på gulvet, samtidig med at det kan dække små ridser. Det er derfor med til at reducere dele af sliddet og give en pæn, mat overflade.

4) Beskyttelse af korkgulve
Til den daglige rengøring af korkgulve er det fint at anvende en kost eller støvsuger, men når gulvet skal vaskes, skal du bruge vinyl- og laminatsæbe. Til pleje og beskyttelse af gulvet skal du bruge vinyl- og laminatpleje, der styrker overfladen og beskytter mod slitage.

5) Opnå optimal gulvbeskyttelse med lakering
Det kan være en stor fordel at lakere gulvet, da det sikrer optimal beskyttelse mod snavs og spild af væske, så længe lakken er intakt.

Har kontorgulvet brug for effektiv og professionel gulvpleje nu og her, kan du få et uforpligtende tilbud på pleje af gulve her.