75 50 29 00

Skal du have et nyt gulv på badeværelset, er et vinylgulv et rigtig godt valg. Denne type gulvbelægning kan du få i mange forskellige farver og mønstre og vigtigst af alt, er det rigtig nemt at holde rent og flot

Der er rigtig mange muligheder, når du skal vælge et nyt gulv til dit badeværelse, og hvis du er i tvivl, er et vinylgulv det ideelle valg. Her får du et gulv, hvor du kan vælge lige netop den stil, der passer ind i din bolig, og en gulvbelægning, som er meget praktisk i et badeværelsesmiljø, der skal kunne tåle en masse vand.

Lægning af vinylgulv i badeværelset

Er du en rigtig gør-det-selv-type, kan du vælge at lægge dit nye vinylgulv selv. Det er en relativt nemt gør-det-selv-opgave, men det kræver også, at du har rigtig god erfaring med at svejse og lægge gulv selv.

Når du vælger at lægge vinylgulvet selv, er det vigtigt, at du er grundig, når du skal måle op, og samtidig er meget omhyggelig, når du skal til at skære gulvet til. Det gælder især, hvis du vælger et vinylgulv med mønster, så du er sikker på at få mønstret til at passe helt nøjagtigt. Du kan eventuelt lave en skabelon af vinylgulvet i pap, som du lægger ovenpå gulvet. På den måde bliver det nemmere for dig at skære vinylgulvet ud i den helt rette størrelse.

I rum med et gulvafløb, som der blandt andet er i brusekabinen på badeværelset, er det et krav, at vinylgulvet bliver svejset sammen. Føler du dig ikke helt sikker på, hvordan du lægger gulvet med denne metode, bør du søge hjælp hos en professionel gulvlægger. Det er nemlig nødvendigt, at du har erfaring med at svejse gulvet, for at du kan gøre det selv.

Flot gulvbelægning, der er nemt at rengøre

Fordelene ved at vælge vinylgulv til badeværelset er, at du kan finde et hav af forskellige mønstrer og farver, så du nemt kan vælge det, der passer bedst ind i din boligs stil, samt at denne type gulvbelægning er meget nem at rengøre og vedligeholde.

Uanset om du er til det klassiske look med enkle farver eller et flot og farverigt mønster, når det gælder indretning af badeværelset, kan du uden tvivl finde et vinylgulv, der falder i din smag og som passer til stilen i dit hjem. Er alle øvrige elementer i dit badeværelse meget enkle, kan du med fordel vælge et gulv, hvor der er lidt mere knald på med en farve eller et mønster. Mens du bør vælge et meget enkelt og diskret gulv i et badeværelse, hvor der er flere andre farver og små detaljer rundt omkring.

Når det kommer til rengøring af et vinylgulv kan du nemt køre en kost eller støvsugeren hen over og efterfølgende vaske gulvet med vand og universalrengøringsmiddel. Den glatte overflade gør det nemt og hurtigt at køre en gulvmoppe hen over gulvet. Men kommer du til at spilde noget, der efterlader pletter på gulvet, er det vigtigt, at du fjerner det med det samme. Det gælder eksempelvis olie og læbestift, der kan vandre ind i gulvet og give blivende pletter. Så længe du sørger for at fjerne dem straks og skylle efter med lidt vand, er pletten helt væk igen med det samme.

Vælg blandt et hav af forskellige muligheder og få den rette hjælp til at lægge dit nye vinylgulv, så du er sikret et flot resultat, der pynter fint på dit badeværelse. Med et vinylgulv er du sikret en løsning, der er nem at vedligeholde, så dit badeværelse ser nyt og flot ud i mange år frem.