75 50 29 00

Overvejer du et vinylgulv som gulvbelægning? Så får du både mange forskellige valgmuligheder og vigtige fordele med. Vi har her samlet fire fordele ved gulvbelægning med vinyl

Vinylgulve har længe været meget populært – både i private hjem og for erhverv. Vinyl som gulvbelægning er ikke mindst en billig og flot løsning, der giver dig en masse forskellige designvalgmuligheder, men der følger også rigtig mange praktiske og funktionelle fordele med.

I dette indlæg kan du få et hurtigt overblik over fire af de vigtigste fordele ved at benytte vinyl som gulvbelægning.

Vinylgulv i føtex

1. Et slidstærkt gulv

En af de største fordele ved vinylgulve er, at de er yderst slidstærke. Derfor er gulvbelægning med vinyl ikke kun ideelt i private hjem, men især til kontorer, butikker og lignende, hvor gulvet bliver udsat for en masse slid i løbet af ingen tid. Her skal gulvet blandt andet kunne holde til de mange personer, der går rundt på det, kontorstole, der bliver kørt frem og tilbage, samt forskellige tunge møbler.

2. Let at rengøre

En andet stort plus ved at vælge vinyl som gulvbelægning er, at det er nemt at rengøre. Det betyder også, at gulvet er nemt at holde pænt, så det altid fremstår flot og nyt, selvom det er flere år gammelt. Er du på udkig efter et gulv, der er praktisk at lægge i et rum, hvor der er en masse bevægelse, er vinylgulvet den helt rette løsning. Det er både nemt at køre en kost, støvsuger eller vaskeklud henover for at fjerne skidt og støv, og kommer du til at spilde på gulvet, kan du hurtigt tørre det væk igen. Den mulighed har du ikke, hvis du eksempelvis vælger at montere et gulvtæppe i rummet.

3. Støjdæmpende og skaber god akustik

I et kontormiljø er det desuden en stor fordel at vælge en gulvbelægning, der er støjdæmpende og skaber god akustik. Her er der ofte mange telefonopkald, samtaler mellem medarbejdere og andet støj, der hurtigt kan virke meget forstyrrende, hvis ikke der er tænkt over at skabe en god akustik i rummet. Det er ikke kun tæpper, der virker støjdæmpende, der er også vinylgulve, og det er en rigtig stor fordel, når du leder efter den rette gulvtype til kontorlokalerne.

4. Varmer og isolerer

Gulvbelægning med vinyl sikrer også en god isolering og holder på varmen. Det er en stor fordel i blandt andet kontormiljøet, som ofte er nogle store rum, der kan være svære at opvarme. Det er vigtigt at skabe et godt miljø på arbejdspladsen, hvor der er en behagelig temperatur for medarbejderne, især hvis de sidder stille det meste af dagen. Derfor gør du klogt i at vælge denne gulvbelægning til kontormiljøet.

Hop over på vores side om vinylgulve på a10.dk, her får du rådgivning inden for valg af gulvbelægning med vinyl, og her kan du også se vores store udvalg af vinylgulve. Vi garanterer dig den bedste løsning inden for vinylgulve, og hvis du ikke er gør det selv-typen, tilbyder vi naturligvis også en god pris på montering af dit nye vinylgulv.