75 50 29 00

Skal du have nyt gulv i køkkenet, er der naturligvis mange forskellige valgmuligheder, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gå efter. Bliv klogere på, hvorfor et korkgulv er den rette gulvbelægning til dit køkken

Når køkkenet skal udstyres med et nyt gulv, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger. Netop til dit køkken er det vigtigt at gå efter et gulv, der er slidstærkt, let at rengøre og har en god komfort. Alt dette og mere til får du med et korkgulv, hvilket gør det til et rigtig godt valg.

100% naturligt råmateriale

Når det kommer til at vælge det rette materiale til ens køkkengulv, er der flere grunde til, at kork er et godt valg. Kork er et unikt råmateriale, der er 100% naturligt. Det bliver fremstillet af bark, og det er derfor ikke nødvendigt at fælde træer for at kunne producere kork til gulvbelægning. Det sikrer, at materialet er bæredygtigt og skåner naturen mest muligt.

Gulvets 100% naturlige materiale gør det muligt at genanvende, og du får derfor en yderst miljøvenlig løsning, når du vælger korkgulv til køkkenet. Du får desuden en gulvbelægning, der er rigtig flot og naturtro, som får dit køkken til at fremtræde pænt og velholdt.

Korkgulve fra Wicanders

Vælger du et korkgulv fra Wicanders, er du garanteret gulvbelægning af en høj kvalitet, der er yderst slidstærkt og holdbart. Uanset hvilken type du vælger, får du et gulv af ægte naturkork, hvilket sikrer en markant lyddæmpning og en behagelig affjedring. Det giver en god komfort, når du går på gulvet, og en isolerende effekt, der altid får overfladen til at føles lun.

Med Wicanders korkgulve kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og lækre design. Alle korkgulvene har naturtro teksturer, der er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve og ægte kork. Det betyder, at du får en rigtig flot gulvflade, der er slidstærk og let at vedligeholde, hvilket er meget vigtigt for en gulvbelægning i et køkken.

Et gulv med unikke fordele

Når du vælger et korkgulv til dit køkken, følger der mange unikke fordele med. Korkgulvet er blandt andet:

  • let at rengøre og vedligeholde
  • med til at sikre et sundt indemiljø
  • lunt at gå rundt på
  • bæredygtigt og 100% naturligt
  • nemt at lægge
  • blødt og affjedrende

Netop disse fordele er vigtige, når det gælder køkkengulvet, og samtidig nogle rigtig gode grunde til, at korkgulvet er den rette løsning til dit nyt gulv i køkkenet.

Korkgulve er lette at vedligeholde og kræver kun helt almindelig rengøring med vand, sæbe og en klud. Pleje efter behov holder gulvet stærkt og rengøringsvenligt. Da det er nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for snavs og bakterier, sikrer korkgulvet samtidig et sundt indeklima.

Kork er et unikt affjedrende naturmateriale med isolerende egenskaber, der altid får gulvets overflade til at føles lun og behageligt at gå rundt på. Wicanders korkgulve er desuden alle opbygget med to lag kork, hvilket sikrer unikke, ergonomiske fordele, når du går rundt ude i dit køkken.

Uanset, hvilken type korkgulv du vælger, vil du hurtigt opleve de mange unikke fordele, der er ved et gulv af kork.